26 Aralık 2013

Yılbaşı Çekilişimin Sonucu Açıklanıyor !

Sonunda 2. çekilişimde sizlerin katılımıyla sona erdi :) 25 aralık bitiş tarihi demiştim ve 26sında açıklayacaktım. Yani bugün hiç geciktirmeden sonucu açıklıyorum. 
Ama bence bunun için biraz heyecan yaşanmalı. Belki de diğer herkes için hüsran olabilir ama bunun kan dolaşımınızı hızlandırması bile çekilişin tatlı yönlerinden bence :))

Öncelikle hemen belirtmeliyim ki, her bir yoruma çok teşekkür ederim. Paylaşmanız şart olmadığı halde paylaşımlarınıza da çok teşekkür ederim. Bu sefer bu kadar çok katılım beklemiyordum ama son gün son dakika dahi yorum geldi :) Sevinç içinde okudum. 
Malesef sondaki Nalan Hanımın yorumu bariz geçersizdi çünkü 26 aralığa çoktan girmiştik o yorumu attığında. Yani sakın onu da yayınladım diye saydım diye düşünmeyin.
Bir daha ki çekilişimde Nalan Hanımı yorumlarda üst sıralarda beklerim ve bol şans dilerim o zaman diyorum ve devam ediyorum :)

Dedim ki heyecan tam olsun ve ben bu sonucu canlı açıklayayım. Açtım tüm adresleri ve sizin gözünüzün önünde çekilişi sonuçladım.

İzleyin bakalım. Sadece 2 dakikalık bir video :)



Ben videoyu açamadım göremedim edemedim diyenler tamam bu kadar stres yeter :)





Veeee 10. yorummm :)



Melis Çakır, tebrik ederim !! Mailini kontrol et hemen :)

3 gün içinde bana dönmezsen yeni bir talihli seçmem gerekecek :(

Eğer videoyu izlemediysen, tekrar belirteyim çok sevindim çok mutlu oldum, İzmir'de H&M olmadığı için bunun acısını çatır çatır çıkar :) 2014te sana uğur getirsin inşallah :) Gerçi videoda İzmir'de H&M olmayışını bu paletle kutlarsın demişim ama hasta oluşuma ver sen :) Bu kutlanacak bir şey değil acısı çıkarılacak bir şey :))

Bir daha ki çekilişlerim için lütfen beni takipte kalın, sırada benim kazandığım bir çekilişin ürün yorumu yazısı olacak beklemede kalın lütfen :)

Sevgiler, öpücükler herkese ! :)

6 yorum:

  1. Okadar çok sevindim ki anlatamam :) Şu anda mutluluktan zıplayabilirim :) H&M İzmir de yok okadar çok aklım kalıyordukii :)
    Çok Çok Çok Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İşte benim izleyicim ! :) Hemen cevap bile verdi. Birisini sevindirdiğim için çok mutlu oldum :) Rica ederim, şans seninmiş ve bütün hediyeler artık senin ! :)

      Sil
    2. tebrikler inşallah 1.yıl çekilişini de ben kazanirim amin ben de havalara ucarım gratis bursada iki tane var ikiside bize uzak :(

      Sil
  2. Kaçırdık ama olsun Melis kazanmış :) yabancıya gitmedi eheheheh

    YanıtlaSil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...