10 Aralık 2013

Büyük Bir Mutluluk - Küçük Bir Hatırlatma

Merhabalar, bugün blogumla ilgili kendi adıma güzel haberler aldım :) Darısı yeni blog açıp bu şeye gönül vermişlerin başına efendim :)

Bugün blog paneline girince baya bir şımardım, bunun her bir rakamı için tıklayan parmaklara okuyan gözlere çok teşekkür ederim. Bunu da ayrıca kutlayıp bir çekiliş yapmak isterdim ama hali hazırda bir çekilişim var :)
Umarım ileride daha çok sayıları kutlarız.


Evet mutluluğumun sebebi kırmızı kare içindedir :) Bu sayı gün içinde nasıl daha da arttı bilemezsiniz :) Tekrarrrr teşekkürler :)


Bir de tabi ki tıklanma arttıkça hedefim olan haberleşme, yardımcı olma, yeni bilgiler alma trafiğim hızlandı. Bu yüzden blogumun aşağıda gördüğünüz köşesine bir iletişim formu ekledim. Oradan yazdıklarınız direkt benim mailime gelecek.
Blogta olmayan bir konuyla ilgili sorunuz, fikriniz varsa lütfen oradan bana ulaşın. Aslında yorum yazma kısmına geldiğinizde orada mail adresimde bulunuyor. Ama göremeyenler gözden kaçıranlar olduğunu fark ettim ve çözümü böyle buldum :) 


Umarım bu mutluluğu bloğuna özen gösteren emek harcayan doğru ve objektif yazılar yazan herkes yaşar...

Çoktan popüler olmuş bloglar bunu eminim tatmıştır ve ne demek olduğunu gayet iyi biliyorlardır :)

Ben de burada sizin yorumlarınızla, fikirlerinizle, beğenilerinizle ve takiplerinizle büyüyorum ve emin olun bunun karşılığını her yazımda alacaksınız. 

Sevgiyle Kalın :)

2 yorum:

  1. Tebrikler! Bende bayağı bir şımarmıştım böyle olunca :D ama en büyük keyif o sayıyı geçtikten sonra daha da hızlanması o sayının :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet sonra sayı artış hızı insanı yazmaya şevklendiriyo yani :) Darısı milyonlarla başımıza değilmi :)

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...