15 Kasım 2013

Sorun : Derindeki Siyah Noktalar // Çözüm : Cettua Siyah Nokta Bantı

Selamlarrr :) Yine bir cuma gününden karşınızdayım. Arka fonuma harika sesli bir hatunun tüm albüm şarkılarını aldım. Keyifle bir yazı yazarken karşınızdayım :)
Bugün ki konumuz siyah noktalar :/
Evet sinir bozucular, gereksizler, sağlıksızlar, olmasalar harika durur ama gidiş yönlerini bilmiyorlar...

Bende o zaman Cettua Bantları deniyeyim dedim. Bunlar Gratislerde 4 tl civarına satılıyorlar..




Araştırmadan almıştım çünkü bu bantların işleyiş biçimini bildiğimden kesin söker o siyah noktaları canım demiştim. Anlamlandıramadığım bir biçimde sökmedi ya :)

Öncelikle nasıl hüsrana uğradıysaamm kutuyu bile fotoğraflamadım sadece elimde bir örneği var işte :)

İçinde 6 adet paketlenmiş burun bandı bulunmakta. Tabi ki hepsi birer kullanımlık.
Önce cildinizi temizleyip ardından burnunuzu ıslatıp bunu yapıştırıyorsunuz. Bandın üstünden de hafif ıslak elle geçerseniz daha iyi olur. Bu işlemi yaparken elde ve burunda yapış yapış bi his oluşuyor. Öncelikle bundan hoşlanmadım.
Daha sonra 20-30 dk bekletiyorsunuz. O kağıt gibi eriyik bant taş kesiliyor. Burnunuzu oynatamaz hale geliyorsunuz. Veeee bandı çıkarma zamanı. Hızlı gitsenizde azıcık acıyor, yavaş yavaş gitsenizde. Ben yavaş açınca gözlerim yaşardı resmen tık tık içinden bir şeyler çıkıyordu çünkü.. Hızlı daha iyi oluyor yani :)

Sonuç mu ? Ne çıktı anlamadım. Ama siyah noktalar baki :) Ne çıkmış bir de siz bakın.



Sanırım yağ-kir-derine girmiş makyaj.. O kadar temizleyici kullandığıma göre bence bunlar yağ... Bilemicem ama siyah noktaları yerinden bile kıpırdatmadı. Olan burnumun acısına oldu ya :)

Eğer denemek isterseniz ve çok yüzeysel siyah noktalarım var diyorsanız deneyebilirsiniz. Ama bu siyah noktalar akıllanmaz kolay kolay diyenlere göre değil diyebilirim...

Bugünlükte bu kadar, kendinize iyi bakın :)

8 yorum:

  1. Canım bence b iraz cıkarıyor siyah noktaları ama bir de tüyleri cekiyor ben onu sevmedim hiç ,sonra fazlasıyla geri çıkacak o tüyler kıl olarak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet canım bahsettiğim gibi derinde olmayan siyah noktaları çıkarabilir. sadece böyle yerleşmişlerine etki etmiyor bende hiç bir şey olmadı işte :) tüyleri bilmiyorum, benim yüzümde tüy yok, ki bandın olduğu taraflarda yani burunda tüymü oluyomuş bilemedim, cahil kaldım :)

      Sil
  2. Ben kullandığımda biraz etkisini gördüm ama tamamıyla yok etmiyor ne yazık ki... Ama kardeşimde gözle görülür azalma oldu. Anlayamadım kişiden kişiye değişiyor ya da siyah noktalara bağlı olabilir.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tamamen siyah noktaların derinliğiyle alakalı, yazının sonunda belirttiğim gibi ''çok yüzeysel siyah noktalarım var diyorsanız deneyebilirsiniz'' bu yüzden etki eden kişiler elbet vardır, ama ne denesem olmuyo diyenler için bununda çözüm olacağını sanmıyorum.

      Sil
    2. Çözüm bulursan lütfen bana haber ver :D

      Sil
  3. selamlar, bu bant bendede etkili olmamıştı, watsonslarda satılan kömürlü burun bantı işe yarıyor şuan onu kullanıyorum ve memnunum tavsiye ederim :))

    YanıtlaSil
  4. Kaç çeşidini denediysem bir türlü memnun kaldığım bir ürün bulamadım, bu ürünü bende denedim maalesef sonuç hüsran :( watsonsın bantları buna göre bir tık daha iyi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. siyah nokta sorunu gerçekten sorun, sıksan izi kalır bant kullansan fayda etmez, yurt dışında özel makinaları var vakumlayıp içine çekiyo, youtube da çok gördüm bulsak uygun fiyatlı olsa alınır kesin çözüm en azından :))

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...