2 Kasım 2013

Büyük Çekiliş Sonucu Açıklanıyor

Merhaba benimde heyecanlandığım ve kazananın mutluluğunu hayal ettiğim çekilişimin sonucu sonunda belli oldu.

Önce kafadaki soru işaretlerini silmek istiyorum.



Sıranın en başından örnekle anlatıyorum.
- Önce isim, bloglovin... vb şeylerin listesinin başlığını hazırladım.
- Kırmızı kutucukla içine aldığım rakamlar artı olarak kaç çekiliş hakkı daha kazandırdığını gösteriyor. Bunu baz alarak aşağılarına ok çektim. Kaç hak kazanacaklarsa o kadar yıldız koydum. Tabi baştaki GFC, G+, Bloglovin hariç. Onlar zorunluydu zaten.
- Bu sistem ben listede aşağılara indikçe devamlı başlığa dönüp ya bu kaç hak sağlıyodu diye tekrar tekrar bakmamama yaradı. Üsttekileri baz alarak yıldızları attım. Sonra bir ismi tamamlayınca yıldızları saydım. Örneğin Elif Ekici sadece twitterda paylaşmış resimde bunu maviyle kutu içine aldım bu da artı 2 hak demekmiş. 2 yıldızı takip ettim. Ve Elif Ekiciden 2 tane daha çoğalttım. Bunu da mavi okla görebilirsiniz. Zorunlu şartları yerine getiren Elif Ekici en başta. +1, +2 hak olarak gösterdiğim hemen altında.
- Böylece listemi her gün ve her yorumda tazeledim. Çünkü bu sona bırakılacak bir iş kesinlikle değil.

Gelelim devamına. Listeyi bitirdim ve doğru sıradan gitsin diye en baştaki isim, gfc, twitter... işte bilmem ne bilmem ne diye yazan başlığı sildim. İsimler 1'den başladı böylece.

Sonra, random.org adresine gittim. Liste 327 çekilişten oluşuyordu. 1 ve 327 yazdım.



Hemen generate dedim ve ilk sonuç 251 çıktı :)

Peki öğrenmek istermisiniz 251 kimmiiiiiişşş :)

Tamam açıklıyoruuumm heyecan yükselsin :)



Evettt 251. kişi sevgili Gözde Demir oldu :))


Sadece ekstra 1 hak almış. Ve çokta güzel bir yorum yazmış :) Kader bu kadar mı güzel güler :) Gerçekten sana çıkacağı varmış ve Facebook paylaşımınla sen kazandın :) Eğer Facebooku yapmasaydı bir altındakine çıkacaktı. Bu kadar bingo bir yorum olmuş yani. İnşallah bu şansa hepimiz sahip oluruz Gözde :) Seni çok tebrik ederim. Ve mailini kontrol etmeni hatırlatırım. İstediğin renkleri ve adres bilgilerini sabırsızlıkla bekliyorum. Unutma geri dönüş yapmak için bu postun yayınından sonra sadece 3 günün var. Yoksa sonuç için yeni bir talihli arayacağım :) 

Böylece ilk çekilişimin sonuna geldik. Katılan ve böyle tatlı yorumlar yazan herkese çok çok çok teşekkür ederim. Kafamda yine çok iyi çekiliş fikirleri var. Bir dahaki sefere bu kadar zahmete sokmayacağım sizleri :)

Yeni fikirlerim, ürün yorumlarım-tanıtımlarım, çekiliş haberlerim, yeni alışverişlerimle karşınızda olmaya devam edeceğim. Blogumu ve beni takipte kalın. Kendinize çok iyi bakın. Öpücükler :)

1 yorum:

  1. çok sevindim gözde hanım adına :) Güle güle kullanması dileğiyle.

    Ben de bloğuma beklerim.

    www.a-ladies-diary.blogspot.com

    Sevgilerimle

    YanıtlaSil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...