20 Kasım 2013

Bu Alışveriş Yazısını Okumayan Çok Büyük İhtimal Kaçırdıklarına Pişman Olacak

Merhabaaa bayanlarrr :) Başlık ancak bu kadar iddialı olabilirdi değil mi?
Evet, çünkü gerçekten sizi harika bir şeyle tanıştıracağım. Belki bazılarınız biliyor hatta buna sahip, bende zamanında biliyordum ama hiç almayı düşünmemiştim. Şimdi alıpta kullanmadığım yıllara yanıyorum :)

Bu şey ney mi ? Bu şeyin kutusundaki adı, '' Kangaroo Keeper - The Incredible Bag Organizer '' Yaniii '' Çanta İçi Düzenleyici '' hanımlarrr..

Hadi her ayrıntısına kadar ürünümüzü, alışverişimi ve bu güzel şeyin fiyatını konuşmaya yazının devamına gelin.




Öncelikle kısaca şunu belirteyim. Bunun aynı görevini gören bir şey Gratis'te her daim satılıyor. Ve Gratis'e özel bir marka olmadığı içinde hiç bir zaman indirime girmiyor. Çok eminim her çeşit indirimde baktım fiyatı hep 20 liraydı. Ben o paraya öğrenci halimle yeni çanta alırım diye hiç elim gitmedi.

Sonra geçtiğimiz pazartesi aklıma bu çanta düzenleyici takıldı ve biraz araştırma yaparken PİNİGO diye bir siteyi keşfettim. Kimilerine göre bunu geç keşfetmiş olabilirim :)
Ama biliyorsunuz ki sanal dünyada her alışveriş portalına güvenmek imkansız. Bu yüzden geniş çaplı bir araştırma yaparak, siteye güvenimi %80'e kadar çıkardım. Bu benim için yeterliydi. Ve pazartesi gecesi Çanakkale'ye gelmesi adına bundan hemde 2 kutu sipariş ettim. (Biri siyah biri krem rengi)

Bugün çarşamba ve kargo elime ulaştı. Yani kargonun İstanbul'dan geldiğini sayarsam çok hızlı geldi diyebilirim. 



Ürünler zarar görecek bir şey değildi bu yüzden normal şekilde kutuya kendi kutularıyla konmuştu. Hassas ürünleri nasıl kutularlar bilemeyeceğim yani.

Benim korkum fotoğraftaki şeyin değilde aynı işlevi yapacak başka bir marka ürününün gelmesiydi. Ya da gelen ürünün çok ucuz bir malzemeden yapılmış olma ihtimaliydi.
Aklıma gelenleri kutuyu açtıktan sonra tek tek yuttum :)



Fotoğrafların net olması için krem rengini fotoğrafladım. Yanındaki soda şişesini de boyutlarını anlamanız için koydum :) Ne kadar iyi yürekliyim :p
Gördüğünüz gibi 1 ürün satın alıyorsunuz size hem büyük hem küçük çanta için 2 boy çıkıyor.

Şimdi yaklaşın büyük boy olanın içine şöyle bir bakalım.


Böyle derin şeylerin fotoğraflanması epey zor. Kısaca saymak gerekirse 17 tane irili ufaklı gözü var. Taaaam 17 :)

Gelelim küçüğünün içine


Bu ufaklıkta da tam 15 tane göz var.

Biraz ayrıntıya girecek olursak



İsterseniz bu şeyi aynı fotoğraftaki gibi tersine çevirebilirsiniz. Böylece bütün gözleri dışında kalır. Yani tamamen keyif sizin. En kullanışlı hali nasıl geliyorsa öyle yapın.

Birde materyalinden bahsetmem gerekirse. Ben demiştim ya en kötü elek gibi bir kumaştan bir şey gelir diye. Püüü bana :) Bildiğimiz kalın yani tok duran yağmurluk kumaşından bir şey çıktı kendisi. Zaten kutudan çıkarıp dokunmamla sevincim katlandı.


Bir de böyle bir güzelliği var. İsterseniz az malzeme koyduğunuz zamanlar ağzını bu siyah şeyle büzersiniz. Böylece eşyalarınız güvende olur. Yanındaki o klips ney diye soran olursa belki kutusunda fark ettiniz. Oraya da anahtar asılıyor ! Bence tek kelimeyle harika. Bu kadar düzenin içinde anahtarı kaybetmek imkansız gerçi :) Yani apartman önünde çantanında içindeki anahtar şıngırtısını yakalamaya çalışmaya son :)


Peki ben bunu neden aldım ? Çünkü ne zaman çantama farklı bir şey atsam gün içinde onu kullanmayı unutuyorum. Mesela The Body Shop'ın o harika el temizleme jelini almıştım. Ama gözümün önünde değil diye hep unutuyorum kullanmayı. 
Birde çantanın içinde bazen bütün ağırlık sağa sola yana gibi yerlere devriliyor. Bu da çantanın formunu bozuyor. 
Son olarak boydan uzun olan çantalarımı kullanmak zor oluyordu. Pazar poşeti gibi içine at atabildiğin kadar olayına bir son vermek istedim. 

Sen bunu nasıl doldurdun merak ediyoruz diyenler buyurun bakalım.


Bu benim basit öyle orjinal olmayan öğrenci işi ama çok iyi şeyler başaran çantam. Yanında yine soda şişesi koydum ama pek anlaşılmamış boyu. Her neyse.


Bu da içine her şeyi zıbıttığım düzenleyicim. Ne kadar tatlııı :)))




Hemen alıp çantaya sokuyoruz. Ve her şey tipik bir başak burcu düzenine giriyor :))
Fotoğraflarını neden flaşlı çektim ? Çünkü çantanın içine girecek ve her şeyi net gösterecek tek homojen ışık buydu. Biraz dağınık gibi gözüksede, gördüğünüz gibi her şey yerinde :)
Bu da biraz youtube'taki '' Çantamda ne var '' olayına benzedi :) Görün işte kalemler, spreyler, kremler parfüm...

Son olarak bu güzelliğin fiyatı : 9.50 TL 
Kargo ücreti : 3.90 TL

Aylin ben bu siteye hemen gitmem lazım derseniz buraya tıklayın :)




11 yorum:

  1. ben de çok merak ediyordum bunu, güle güle kullan :)) siyahın kumaşı farklı görünüyor, ama ışıktan sanırım; o da aynı kalitede değil mi?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) kumaşları kalite açısından birebir aynı dikişleride çok sağlam bu arada. Siyah sanırım sadece flaştan öyle çıkmış

      Sil
    2. süper, bazen farklı oluyor bu tür yerlerde :/ bana da çok cazip geldi de :)

      Sil
  2. Bana da lazım aslında böyle bir şey. Çanta değiştirdikçe bir o çanta, bir bu çanta her şeyi çıkarıp diğer çantaya koymaya sinir oluyorum. Teşekkür ederim yazı için, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynennn öyle :) çok sevindim beğenmene umarım alırsan çok işine yarar :)

      Sil
  3. bu düzenleyiciyi görüp almaya niyetlenip vazgeçiyordum sürekli teşekkürler bu yazı için, artık gönül rahatlığıyla alabilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bunu duyunca daha da mutlu oldum şuan :) şimdiden güle güle kullanın o zmn :)

      Sil
  4. Yok artık ya hayallerim gerçek oldu desene :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet gratiste 20 liralık olanı takip ettim ettim sonunda çok uygun fiyatlısını buldum :))

      Sil
  5. bende gratisinki var her çantama sığmadığından kullanamadım
    yani ben aldığıma pişmann olmuştum
    güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende hiç incelemediğimden onda böyle bir şey olduğunu bilmiyordum.. teşekkür ederim :) bunu denemenizi tavsiye ederim

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...