6 Kasım 2013

Geçmişten günümüze Ojelerim

Merhaba bayanlar bugün sizlere bu zamana kadar asla tırnaklarımdan eksik olmayan ojelerimden bahsedeceğim. Lise hayatımdan sonra üniversite hayatımla birlikte yaz ayları hariç ojesiz hiç bir gün dışarı çıkmadım. Abartmıyorum hiç.. Buna takıntı diyebilirsiniz, bakımlı olmak diyebilirsiniz. Ben ikisine de bağlıyorum :) Ama eminim ki tırnağa en çok ojeli olmak yakışıyor :) Tabi oje demişken dibine sağına soluna taşırılmamışı hatta taşırmıyım derken yanları boş bırakılmamışı yakışıyor :)
Neyse gelelim konumuza, nasıl sürdüm ne sürdüm konuları dışında aslında biraz instagram derlemesi gibi bir oje turu olacak sizlere. 
Ojeleri inceleyip merak ettiklerinizin numarasını.. vesairesini yorum olarak gönderebilirsiniz.
İncelerken sıkılmamanız için şöylede güzel bir şarkı patlatmak istedim. Biraz dinlendirici ve güzel ritimlisinden hani :) 
Ufak hatırlatma; Eğer yapabilirseniz videoyu açınca kalitesini en aza (144p) düşürün internetiniz yavaşlamasın :))


Gelelim mi biiirr sürüüüü oje fotoğrafına :) hadi !

Önceden belirteyim  ufak hatalar, pürüzsüz sürememeler, eski acemilikler için şimdiden kusuruma bakmayın efendim :)























































Gördüğünüz üzere sanki sadece sol elim varmışçasına hunharca fotoğraf çekmişim :) Dahası da var ama sizi sıkmak istemedim :)
Umarım beğendiğiniz, yorumlarınızı beklerim.
Mutlu günler dilerim :)






12 yorum:

  1. Çok güzeller Aylinciim. Hayran kaldım :)

    YanıtlaSil
  2. çok tatlı hepsi bende sadece sol elimin fotosunu çekebiliyorum:)) okurken çok eğlendim:)devamını bekliyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bende yalnız değilim yani :)

      Sil
  3. Canim cok guzeller kirmizi puantiyeliye ozellikle bayildim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim, beğenmene çok sevindim :)

      Sil
  4. bu ara favori şarkım güzel seçim;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman desene tam 12ye atış yapmışım :) teşekkürler :)

      Sil
  5. Bence güzel farklı bir yazı olmuş ellerine sağlık :) sephora nin ojesinin rengi çok güzelmiş ama duyduğuma göre sürümü zor ve tırnakta kalıntılar bırakıyormuş silince öyle mi ? Benim bloguma da beklerim ayrıca sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yorumuna ve beğenmene :) Sephora'nın ojesi mükemmel diyebilirim. İçinde simler var ne silerken ne sürerken hiç hissedilmiyo, silerken tırtık tırtık simler kalmıyo, hatta öyle çok beğenmiştim ki bundan nasıl 1 tane alırım ben diye ertesi günü gidip +1 tane daha almıştım :) sürüm açısından da geniş fırçalıların orta boyutu diyebilirim. Küçük tırnaklarda da çok iyi iş çıkarıyor yani :) diğer sephora ojeleri bilemicem ama benimkinin numarası 58 ve başarısı süper diyebilirim

      Sil
    2. Ooo o zaman İstanbul'a döndüğümde bana da sephora yolu gözüktü demektir çünkü bende çok beğendim :) Son bir not ojelerin altına baz falan sürüyor musun ? Peki

      Sil
    3. Teşekkür ederimm beğenmene :) Evet eğer bu soru bana 300 bin kere sorulsa 300bin kere essence studio nails 24/7 nail base derim :) asla asla asla vazgeçmem :)

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...