12 Kasım 2013

Denizin Paylaştıkları Eşliğinde ''O mu Bu mu?'' Tag'i

Selamlar güzel bayanlar :)
Bugün sıkçaaa takip ettiğim YouTube'taki sevgili Deniz Hanım yeni bir video yükledi, kendisine gelen o mu yoksa bu mu sorularını cevaplamış yine en tatlı ve sıcak kanlı haliyle. Videonun sonuna da eklemiş, bloggerlar ve vloggerler sizde bu tag'in videosunu ya da yazısını hazırlarsanız harika olur diye. Bende düşündüm ve diyorum ki bence de harika olur :) Hem bloga bir farklılık gelir öyle değil mi ?

Önce kim bu Deniz diyenler yukarıda Deniz Hanım olarak yazdığım isme tıklarlarsa onun kanalına ve bütün videolarına gidebilirler. Aylin yorma bizi diyenlerseee aşağıda videoyu izleyip ardında da benim fikirlerimi okumaya koyulabilirler :)








Evet. Sevgili Deniz hanımın tercihleri bu şekilde. Bu arada sayesinde nemlendiricilere şans verme düşüncesine girdim. Belki de bu zamana kadar iyi nemlendiriciler seçmediğim için yüzümde minicik ve gelip geçici yağ bezeleri oluştu. Neyse önce bir araştırmaya koyulmak lazım en iyisi. Biz konumuza gelelim :)

1 - Lip Balm mı Lip Gloss mu ?
Bence Lip Balm, hem renklisi de var renksizi de var, aynaya bakmadan sürüp yüzü canlı göstermek, yumuşacık dudaklara sahip olmakta cabası :)

2 - Fondöten mi Kapatıcı mı ?
Bence fondöten, çünkü hep deriz ya, bu fondöteni kapatmak istediğiniz bölgeye pıt pıt hareketler yaparak bir kat daha sürerseniz kapanmış olur diye :) Yani kapatıcısız da hayat devam edebilir diyorum :)

3 - Eye Liner mı Göz Kalemi mi ?
Benim için bu aralar hayat hızlı gidiyor okula yetişme telaşı derken bence göz kalemi, Eyeliner'da hataları düzeltmesi kapatması benim için zaman kaybı. Ama bol vaktim olsaydı eyeliner derdim canlar :)

4 - Fırça mı Sünger mi ?
Henüz iyi bir fırça setim yok alma aşamasındayım. Elimdeki şuanlık işe yaramaz fırçaları sayarsam tercihimi sünger olarak seçebilirim. Ama fırça almama az kaldı, eminim daha sonra fikrim pratiklikten yana olacak ve fırça diyecek :)

5 - Kokulu oje mi Çatlak oje mi ?
Kokulu oje hiç almadım. Çatlak ojeyide pek sevemedim. Ama seçip yapmam şart olacaksa, pürüzsüz bir görüntüde olsun kokulu oje olsun derim :)

6 - Mat oje mi Sedefli oje mi ?
Bir kaç yazı önce paylaştığım fotoğraflara bakılırsa sedefli oje, çünkü benim kullandığım en iyi marka mat oje bile akşamına az az parlamaya başlıyor, öyle de abes :)

7 - Kısa Tırnak mı Uzun Tırnak mı ?
Eğer tırnak kesme huyum olmasaydı daima kısa tırnakla gezerdim. Ama tırnak keserken ve kestikten sonra bir 10 saat tırnaklarım nereye dokunsa huylanıyorum, benim için çok kötü bir durum. Bu yüzden mecburen uzun tırnak diyeceğim.

8 - Beyaz oje mi Siyah oje mi ?
Bence beyaz oje, bronz tenede beyaz tenede çok tatlı oluyor, hatta sedefli beyaz olursa değme tadına :)

9 - Süslü mü Sade mi ?
Liseden beri bütün arkadaşlarım beni süslü bilir. Ama süsten kastım renkli tokalar küpeler bileklikler değil. Lisede saçlarım çok bakımlıydı, üniversitede saçımda makyajımda bakımlı :) Hatta geçen no make up make up denilen makyajı yaptım arkadaşlarım şaşırdı, biz senin o süslü halini istiyoruz. Bari bir göz kalemi çek dediler bana :) Gözleri alışmamış tatlılarım yaa. Yine çok uzattım ama cevap belli, süslüüü :)

10 - BB krem mi Yüz Bazı mı ?
Bence yüz bazı, hem makyaj ve cilt arasında bir bariyer koyması, hem de gün içinde bozulmayan kalıcı makyaj sağlaması benim favorim. Hem böylece üstüne hafif bir şey sürsekte o ürünün performansını arttırmış oluruz :)

11 - Maske mi Nemlendirici mi ?
Deniz Hanım yüzüm yağlı desenizde nemlendirci kullanın demiş bende bunda bir haklılık payı var diye düşünmeye başladım. Zaten ikisi arasında seçim yapmak gerekirse yüzde maske bekletmekte sık uygulamada zaman kaybı 'bana göre' . Bu yüzden nemlendirici.

12 - Aydınlatıcı mı Pudra mı ?
Zaten biz kızlar yüzün gereksiz kısımlarının 'mesela tatlı elma şekeri gibi burnumuzun' parlamasından şikayetçiyken tabi ki pudra, aydınlatıcısız yaşanabilir, ama ışıkta cama yansıyan silüetinizde parlayan bir burun görmek o kadarda harika olmayabilir bu yüzden pudra şart :)

13 - Çiçek Kokusu mu Şeker Kokusu mu ? 
Şimdiye dek hep çiçek kokularını sevdim. Şeker kokuları sanki renkli şeker macunu misali boğazıma yapışıyor gibi hissediyorum :) Doğayı sevdiğimden de hep çiçek hep çiçek :)

14 - Deodorant mı Parfüm mü ?
Sağlıklı bir toplum açısından, kültürel açıdan, akıl sağlığımız açısından deodorannntt :) Hatta toplu taşıma araçlarına deodorant satışı koysunlar, herkes ya duş almayı ya da deodorant sıkmayı alışkanlık edinsin öyle değil mi ? :)

15 - Vücut Spreyi mi Parfüm mü ?
Çantamda ikisinide taşıyorum :) Ama net bir bilgi gerekecek olursam yazın vücut spreyi, kışın yani şu aralar parfüm diyorum. Kış havasında parfüm iyi gider :)

16 - Kırmızı Ruj mu Pembe Ruj mu ?
Kırmızı ruj sürenlere imreniyorum ve saygıyla eğiliyorum, henüz kırmızı ruja alışamadım, çok dikkat çekiyormuşum gibi geliyor, bu yüzden ben pembeden yana tercihimi kullanıyorum :)


Ve bu tag'te burada bitti, bende soruları soran, prenses_fb'ye teşekkür ederim :)
Beni okuyan ve takip eden bütün bloggerları ve vloggerlerı tag'liyorum, yazarsanız veya video çekerseniz, büyük heyecanla incelemeye alırım :)
Tag'i görüp yapanlar aşağıya bir linkini yorum atarlarsa çok mutlu olurum :) Böylece birbirimizi bulup tanışmışta oluruz. Şimdiden teşekkürler. Güzel ve Sağlıklı kalın :)

6 yorum:

  1. çok eğlenceli olmuş :)) tek solukta okudum çok sevdim :)))

    YanıtlaSil
  2. şimdi bir videoyla yapmayı planlıyorum ben de :))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba Behiye'cim, :)
    Oncelikle Cok ama cok tesekkur ederim bana dair yazdiklarin icin :)
    Yazini da bir seferde eglenerek okudum, :) Ne iyi oldu da denk geldim bloguna :)
    Her yazi birbirinden guzel :)
    Cok opuyorum gorusuruz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim sizde okuduğunuz ve yorum yapıp beni sevindirdiğiniz için :)
      Çok mutlu oldum gerçekten, videonuzda siz bloggerlarda yapsın dersinizde yapmazmıyım :)
      Keşke her gün video yapabilseniz de sizi görebilsek :) Ama biliyorum video hazırlamakta özenli bir yazı yazmak gibi hemen olacak şey değil :) O yüzden her gün 2 kanalınızdan da, yeni video varmı kontrolü yapıyorum ben sorun değil :)
      Bende sizi öpüyorum :)

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...