5 Şubat 2014

Hem Aşıklar Hem de Yalnızlar İçin 14 Şubat DIY Fikirleri

Merhabalar, biliyoruz ki 14 şubata çok çok az kaldı :)
Benim uzun zamandır e ben şimdi ne alıcam derdim yok fakat oldum olası kalpli şeyleri çok severim, yani şubat gelince her taraftan kalplerin fışkırmasından çokta şikayetçi olmam :)
Kapitalizmin esiri olmayalım kendi hediyemizi kendimiz yapalım veya bende evimi, odamın bir kısmını kalplerle süsliyim, kendime bir şeyler yapayım diyorsanız bile bu yazıya buyurun derim :)


DIY fikri deyince aslında daha çok yiyecek fikirleri çıktı benden, karnımda tok ama tuhaf :)) Sanırım erkeğin kalbine giden yol mantığı :) Şimdi süslü aşk sözleri yazan bi kavanoz hediye etseniz çocuk napacak onu. Belki de bundandır aşklı yiyecek fikrinin benden çıkışı :)



Yukarıda olduğu gibi pembe gofret bulamasanızda sorun değil elbet ama bu kalpli süsleri artık bulmak kolaylaştı. Dr Oetker sağolsun.



Bunun gibi süsler alarak bütün DIY fikirlerinize uygulayabilirsiniz, isim yazabilirsiniz ayrıca şu üstte soldan 3. renkli tüplerlede çizim yapmak çok kolay onlarla da özgün fikirlerinizi çıkarabilirsiniz :)





Aşk ayı geldi e çilekte çıktı, bu fikri yine yukarıda gördüğünüz Glazür Cake Icing paketleriyle yapabilirsiniz ya da bi paket çikolatayı benmari yapıp uygulayabilirsiniz. Üstündeki bu kırmızı çizgileri yine o tüp diyerek bahsettiğim şeylerle yapabilirsiniz, gerçekten çok basit ve uygulanabilir.





Çikolatalı leziz bir kek yapıp ona götürmek isteyebilirsiniz bunun için kalpli bir kek kalıbı masrafına girmeyin, böyle bir kare bir yuvarlak kek pişirin, yuvarlağın çapı ile karenin kenarlarını gerekirse keserek eşitleyin oldu bitti :) Süslemek sizin hayal gücünüze kalmış :)





Paint gibi basit bir programdan bu şablonları hazırlayın, ölçüsünü almak için bir çikolata alıp orjinal kağıdının cm lerini alın deseni o ölçülere göre ayarlayın ve yazıcıdan çıkarın :) Gördüğünüz gibi çok basit ama şık fikirler :)
Fotoğraftakinin altında ''from: mom'' yazıyor, yani illa sevgilinize değil, çocuğunuza veya annenize kardeşinize hazırlayabilirsiniz.
Hatta paint dahi uğraşmayın A4 kağıdın üzerine çikolatanın paketini koyun sınırlarını çizin, içine yazılarınızı sözlerinizi siz yazın resimlerinizi siz çizin :) Daha kolayı var mı yahu :)




O gün herkes biliyorki aşıkların günü, sizde sevdiğinizle buluşmaya giderken tırnaklarınızı böyle hazırlayabilirsiniz ya da belki baş harflerinizi çizersiniz :) Yalnızsak tırnaklarımıza soru işaretleri ve kalpler koyalım bence :) Yine de yapabiliriz çünkü böylece evrene aşkı çağırdığımıza dair mesajlar göndermiş olabiliriz :)




Evliyseniz o gün odanızı, yalnızsanız dahi kişisel odanızı böyle tatlı kalplerle süsleyebilirsiniz, 2 renkli karton, biraz iple, kartonu yuvarlayarak yapılamayacak şey yok :)




Gelin biraz daha basit olsun zaman almasın hızlıca böyle yanyana ipler hazırlayın, göreceksiniz çok şık duracak :)




Evinizin envai yerine konabilecek böyle renkli tatlı bir tablo bir süre orada durması için hayır denemiyecek bir teklif bence :) Ben bu akşam hemen bunu deneyeceğim sanırım :) 

Başarabilirsem instagrama eklerim :) Beni bhyln adıyla bulabilirsiniz :)


İşte benim fikirlerim böyle, hangilerini daha çok beğendiniz ? :)

Şimdiden mutlu aşıkların 14 şubatını kutlarım :)

2 yorum:

  1. Kalpli pastaya bayıldımm sevgilim yok ama kendime yapıcam ondan :D

    YanıtlaSil
  2. Ayy fikirlere bayıldımm.. bende çilekli kalpli çikolatayı çok sevdim :)

    YanıtlaSil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...