8 Ağustos 2013

Watsons biten indirimden kaptıklarım ve ürün yorumları

Ne kadar zaman oldu yazmayalı :/
Efendim kusuruma bakmayın çünkü ben, geçtiğimiz 5 günü çalışarak ve para kazanarak geçirdim. Ufak bir iş imkanım vardı bende onu değerlendirdim yani. İşin içinde de 9 saat ayakta durmak olunca biraz acılı süreçler geçirdim. Haliyle blogu aksattım. Tam işe başlamadan önce bi watsons yaptım içimde kalmasın diye... Ama bütün bloggerlar gibi indirimi kaçırmayın diye erkenden yazı hazırlayamadım. Zaten sağır sultan bile duydu bence bu bayram öncesi indirimini.

Hızlıca gelelim genel bir 'ne aldım' görüntüsüne ve ürün yorumlarıma



Şunu hemen söylemeliyim. Ben bu Rimmel Salon PRO ojelerine bayıldımmm. Çokk kaliteli, çok canlı, fırçaları çok profesyonel. Önceden de 3D Plumping olanından 2 tane almıştım şimdi bir tane daha aldım, o kadar sevdim yani :) Diğer gördüğünüz renklerinide kaptım tabiki :)) Zaten pek bir şeyde kalmamıştı.





Ve o meşhur tombik kalem şeklinde ruj :) Clinique bir şey yaptı zaten bütün markalar coştu ama ne üzücüki bunları uygun fiyata bulmak zor. Bunda da %33 indirim vardı hatta %50 değildi yani. Tek bu renk kalmıştı koca renk paletinden ama ben bunu zaten çokkk beğendim :)
Yorumlarımsa şöyle; aslında gördüğünüz gibi abartılı ağır bir renk kesinlikle değil. Ne kadar sürerseniz o kadar koyulaşıyor. Hafif sürünce renkli parlatıcı gibi, çok sürünce parlak ruj gibi :) İçerisinde simler olması birazcık kötü. Ama abartılı değil fotoğrafta gördüğünüz gibi.
Tek puanlama kullanacağım;
Bir şeyler yiyip içince kalıcılığı 10/5
Bir şey yemeden konuşmak vs ile oluşan kalıcılık 10/6
Yani kalıcılığı konusunda üzgünüm iyi performans sakın beklemeyin.





Eveeett aşk yaşayası gelir insanın bu rimelle :) harika bence mükemmel bence :)
Yapıştırmıyor, dökülmüyor, gün içinde formunu kaybetmiyor, takma kirpik kadar etkili bakışlar veriyor. Daha ne yapsınnn :) Bu fotoğraftaki tek kat halidir, ikinci katında dolgunlaşarak uzuyor.





Evet bakışlarım çok dramatik olabilir, çünkü allıkla adam akıllı bir fotoğrafımı bulamadım, en iyisi açıklamak :) Ben buram buram 'heyy yanağımda allık vaaarr' görüntüsünden nefret ediyorum. Yani allık o kadar hafif olmalıki, doğal ötesi durmalı :) NYC markasıda tam istediğimi yapmış. Az pigmentli çok tozutmayan bir allık. Kalıcılığı ise 4-5 saat. Haliyle böyle hoş hafif yapılı şeyler kuş gibi uçup gidiyor tazelemek şart :)




Ve tabi ki %50 indirimle Lumi Magique kaçar mı :) Önceden burada yorumlamıştım bunuda.




Garnier BB kreme gelelim. Bunu çok merak ettim, Garnier sevmeyenler bile sevmişse bi iş var dedim ve aldım. Kullandıkça bayıldım. Benim yüzümdeki kapatıcılığı çok iyi. Parlama azda olsa var. Bende bir pudra ile geçiyorum hafiften. Yüzüm için çok pürüzsüz lafları duymaya başladım, popomu kaşıdım dilimi ısırdım kulağımı çektim duvarlara vurdum :)) Bu BB krem işe yarıyor arkadaşlar. Ya da şöyle demeli, benim cildim yağlı ve normal. Bende çok işe yaradıı :)
Bilgilenebilesiniz diye şöyle bir foto hazırladım umarım hoşunuza gider.


Işık farklılıkları var, bunu dikkate almanızı öneririm :)




Bu fondöteni uzunnn zamandır kullanıyoruz, yani ablam daha çok kullanıyor bunu onun için aldık, yorumları ise; beklentiyi karşılıyor ama cildin normal kısımlarını biraz kuruttuğu gerçek...





Bunlarda %25 indirimde falandı. Hazır kullanıyorken ve beğenmişken stok yapayım dedim. İyi etmiş miyim :)

Böylece bir postun daha sonuna geldim, umarım beğenmişsinizdir.
Bir süre yazılara ara vereceğim çünkü tatile çıkıyorummm :) Kısmetse erken uyananlar bunu okurken ben yolda gidiyor olacağım :) Önceki tatil yazımda bahsettiğim gibi, hayırlısıyla o yollardan bir daha geçeceğim.

Alışverişlerim, plaj kombinlerim, son yaz görüntülerim için Instagramdan bhyln olarak beni bulabilirsiniz. Twitter adresimden güzergahlarımı takip edip bana oralarla ilgili sorular sorabilirsiniz. Twitter adresimde bhyln

Ben yokken buralara iyi bakın :) Kocaman öpücükler vee
İyi Bayramlarrr :)


4 yorum:

  1. cok guzel seyler almıssın gule gule kullan. Benim blguma da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim merakla bakicam bloguna :)

      Sil
  2. Çok beğendim güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  3. selamm çok bilgi verici bir blog olmuş:)
    görüşmek üzere
    sevgiler.

    YanıtlaSil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...