22 Mart 2014

Rimmel London Apocalips - 101 Celestial (Hiç duyulmamış yönüyle)

Herkese merhaba, yine gündem twitter yasaklama olayları ile sarsıntı içerisindeyken, tweetleri biraz okumaya ara verip size bu yazıyı yazmak istedim ;)

Bahsedeceğim şey başlıkta bize gülümsediği gibi meşhur Apocalips, yurt dışı adıyla Show Off ruj.
Ruj derken, öyle sandığımız gibi kapağını aç, çevir, sür olanlardan değil :) 

Hadi gelin inceleyelim.




Bende ki rengi 101, aslında çok araştırıp aldım ama maşallah her okuduğum yazıda rengi çok açık gül kurusu gibi gösterilmişti. Ben böyle koyu çıkacağını tahmin etmedim. Birde mağazada bir türlü numaraları neresinde yazıyor bulamadım. insan barkoda bakmayı hiç düşünmüyor ki :) Benim gibi saflar için kolaylık olsun diye ekliyeyim de buraya, mağazaya gidince görevli ellerine kalmayın, beğenirseniz alın çıkın :)





Aplikatörünü beğenip beğenmeme konusunda çok arada kaldım gerçekten, mantık açısından iyi ama içindeki oluk yüzünden daha az alma şansınız yok. 
Dediğim gibi ruj yapı olarak sıvı bir lip gloss'a benziyor. Ama herkesin adlandırdığı gibi bende ancak sıvı ruj diyebilirim. Sanki açıp çevirip sürdüğümüz katı rujun ıslak hali gibi.





Dudağımda duruşunu göstermeden önce size doğal dudak rengimi göstermek istiyorum, çünkü bu da rujun rengini, duruşunu oldukça etkileyen bir faktör.





İşte dudağımda ki hali de karşınızda;





Her şey iyi güzel de gelelim o hiç duyulmamış yönüne;



İşte gerçekler :) 
Islak yapısı yüzünden dudaklara bulaşmaya o kadar müsait ki, bazı fotoğrafları çekerken bulaşmış ben sırıtmışım da fark etmemişim. Umarım sürüp dışarı çıktığım zamanlar böyle bir şey olmamıştır :))
Bunun gibi bir durumla karşılaşmamanız için sevgili Görkem Karmanın bu yazıda gösterdiği yöntemi uygulayabilirsiniz


Biraz diğer konulardan bahsetmem gerekirse;

Kalıcılık : 4/10
Renk : 10/10
Koku : 5/10 (kokusunu yapay bulup katlanamayanlar var, ben de sıkıntı yarartmadı, direkt aplikatörden koklamadığım sürece)

Fiyat : 13 tl     Ancak indirimler oluyor, o zamanlarda alırsanız tadından yenmez :)


Son olarak bir de uzaktan görünüşünü görün. Yüzüme nasıl bir renk kattığını makyajla nasıl daha bütün durduğunu görmüş olun böylece. Çünkü bende genel olarak tüm yüzde ruju görünce kendi üzerimde daha kolay hayal edebiliyorum.
Laf aramızda bir kaç fotoğrafta şu sol kaşımı indirmeye çalıştım olmadı yaa :D

Umarım yazımı beğenmişsinizdir :)

Sevgiler, hoşçakalın :)




6 yorum:

  1. Rengi çok yakışmış ama boşver gerisi boş :D güle gül e kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederriim :)) birde suncacik koyu ruja alısabilsem iyi olacak ama

      Sil
  2. Dişe bulaşmasından nefret ediyorum bu rujun :)) Rengi çok güzel durmuş ama:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yalniz değilim yani :)) cok tesekkur ederim :))

      Sil
  3. çok yakışmış sana bu renk çok beğendim :) bende 201 numarası var rengini beğenmeyip ablama vermeyi düşünmüştüm ama sonradan elimin sürekli ona gittiğini fark ettim yapısı çok güzel, kalıcılığı yemek yiyene kadar bende :) hoşuma gitmeyen tek kısım seninde dediğin gibi ürünün fazla gelmesi daha az alabilmeyi isterdim:( dişlerime hiç bulaşma yapmadı benim daha çok severek kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) benimde elim çok sık gitmiyo inş. bi gün senin gibi sık kullanmaya başlarım :) ürün çok geldiği için bende dudağıma nokta nokta koyuyorum sonra dağıtıyorum, yani buda bi yöntem ama ben pratikçi insanım o da çok zamanımı alıyo :) dişlerine bulaşmamasına sevindim :)

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...