18 Şubat 2014

Essence Nail Art Express Dry Drops / Essence Damlalıklı Hızlı Oje Kurutucu

Herkese merhaba, haftanın 2. günü umarım sizin için güzel geçiyordur :)

Bugün ki konumuz başlıktaki ürünümüz. Oje sürmek bir zevkken kurutmak bir dert ise elimizde olan seçenekleri incelemeliyiz değil mi ? :)
Oje kurutucu spreyle limon kokusuna boğulmak mı dersiniz, kurusunlar diye parmakları buzlu suya sokup acı eşiğimizi test etmek mi dersiniz, yoksa harika bi oje için yarım saat hiç bir şeye dokunmayıp hayatın somut şeylerinden elini eteğini çekmek mi dersiniz :) :) :) Güzellik için ve zevklerimiz için nelere katlanıyoruz öyle değil mi?
İşte bu durumda pratik ürünler devreye giriyor.







Ürünün içinde ki damlalıkta cam, aslında cam dışında bir şey olabilir mi zaten bilmiyorum :)





Ürünün pompasını sıkıp içine sıvıyı aldığınızda ucundan kendiliğinden akması gibi bir ihtimali yok siz sıktıkça geliyor ancak, yani ürünün yoğunluğuna oranla düzgün bir aparat seçmişler diyebiliriz.




Aparatın içine sıvıyı tam doldurmanızla 15-16 damla elde edebilirsiniz.
Uygulama ise bir tırnağın üzerine 2-3 damla damlatmak suretiyle olduğu için takriben 5-8 parmağınıza 1 tam dolmuş damlalığı yetiştirebilirsiniz. Bu da işlemin hızlı kurutucu bir top coat sürmekten daha da kolay olduğunu kanıtlar :)


Ürünün vaad ettiklerini yapabilmesi konusuna gelecek olursam;
Evet doğrusu gerçekten Essence diğer çok beğendiğim renkli tırnak koleksiyonu dışındaki ojelerde olan başarısını bunda da korumuş. Yani tırnağınıza bunu damlattığınız anda inanılmaz bir kuruma sunmuyor ama örneğin bir kaç kat uygulanmış yoğun bir ojenin 20 dakikalık kuruma süresini 10 dakikaya indiriyor diyebilirim rahatlıkla. Hele ki ince kat uygulanmış ojenizi sürüp 2 dk içinde hayata dönebilirsiniz. Çünkü geçen aynen bu yöntemi uyguladım yaklaşık 2 dk oyalandım ve dışarı çıktım ojelerime hiç bir şeycik olmadı.

Yapısı; kendiliğinden vıcık vıcık olmayacak ölçüde yağlı. Bunun birazcıkta olsa yararı dokunduğunu ve tırnak etlerini yumuşattığını söylemem mümkün.
Önemli bir ayrıntı; mat ojelerinizi kurutmak içinde kullanabilirsiniz çünkü diğer fırçalı hızlı kurutucular gibi bir parlatma özelliğine sahip değil elinizden çıktığında ojenin gerçek parlaklığı ya da matlığı kalıyor size.

Fiyatı 7 tl. Ancak nadirende olsa indirimde yakalayıp stok yapabilirsiniz.


Umarım yazımı beğenmişsinizdir, kısaca beğendim deyip kestirip atmak istemedim, bazen bende o tür yazıları sevmiyorum ve almadan önce ayrıntısını bilmek istiyorum.

Bu ürünü başka kullanıp beğenen ya da bundan sonra buna bir şans tanımak isteyenleriniz var mı peki ? :)

Bir daha ki yazıda görüşmek üzere hoşçakalın :)



2 yorum:

  1. Bende bir süredir bu ürünü deniyorum kurutma süresi gayet iyi bence hatta nailartlarda daha başarılı zaten ürün bunun için ama ben oje kurutucuda çok fazla şey arıyorum sanırım demirbaşım olmayacak ama alınabilir bir ürün. Benim için kurutucu hem ojenin ömrünü uzatmalı hem darbelere karşı korumalı hem parlaklık kazandırmalı ve böyle bir ürün kullandım sana da tavsiye ederim golden rose Quıck Dry bir dene tatlım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hklısn cnm bazen insan çok şey bekliyo ojelerden, önerdiğin için tesekkür ederim :) kullandım bahsettiğini ama bn bu flormarın satin matte serisinde o tür bi ojeyi kullanamam malsef mat olanın parlamasını istemem yani. birde parlak ojelerde de onu kullanınca fırça kıllarının ucu ojeye biraz sert gelse oranın rengini açıyo, hani ojeler birbirini çözer ya o bakımdan, o da dalgalı bi görntü veriyo :) bnde bnlara takılıyorum, ama söylediğin yinede çok iyi dediklerini yapıyo, hrkes bi denemeli :))

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...