29 Ekim 2013

ÇEKİLİŞ BİTİŞ TARİHİ // BEYAZ NAIL ART KALEMLE YENİ OJE DENEMESİ

Merhabaaa :) Öncelikle hepimizin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutlarım. Umarım 90 yıl sonra daha da iyi bir cumhuriyet bırakacak olan nesil bizlerizdir.

Bugün artık çekiliş bitiş tarihimi duyurmak istiyorum. Katılım sayısı 140 küsürlerinde. Bu arada ben sonucu çokk hızlı açıklamak için her gelen yorumda her gün katılımları kontrol ettim. Ve listemi oluşturdum. Her gelen yorumda, katılıma uygun olanları listeye ekliyorum. Listeyi nasıl hazırladım, kaç kişi kaç hak kazanmış bunları nasıl yazdığımı çekilişi açıkladığım yazıda resimli göstericem.

Vee yeter meraklanıyoruz artık dediğiniz çekiliş 31 Ekimde son buluyor :)


Gelelim nail art çalışmama. Bu sefer dedim ki bu içimdeki Cumhuriyet coşkusunu nasıl yansıtabilirim? Ve tırnağımdan eksik olmayan ojeler aklıma geldi hemen başladım. Bir nail base, bir kırmızı oje, beyaz nail art kalem ve top coatla işi bitirdim :)


9 yorum:

  1. harika olmuş tırnakların, nice yıllara inşallah Cumhuriyetimizle, ama maalesef gene müdahaleler var İstiklal de:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben suan canakkalede oldugum icin boyle olaylardan uzak kaldigima mutluyum. Belediye baskani halkin yuruyus toplanma saatlerini kendi ilan etti bizde. Neyse uzucu konulari gecelim teşekkür ederim ojeyi begenmenize :)

      Sil
  2. Harika olmuş !!Ellerine sağlık çok ama çok beğendim iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
  3. böyle bir kalem olduğunu ilk kez gördüm :D ve çok beğendim :) gerçekten çok güzel ve anlamlı olmuş..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) evet baya yeni keşfeden fark ettim :)

      Sil
  4. Türküm, doğruyum, çalışkanım.. :))

    YanıtlaSil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...