1 Mayıs 2014

Nisan Ayı Makyaj Favorilerim

Herkese merhaba !
Uzun bir aradan sonra, tatil yaptım dinlendim ve bloga döndüm :)

Fark ettim ki nisanda neredeyse hep ama hep aynı makyaj malzemelerini kullanmış. Evet ben makyaj konusunda zaten savurgan değilim, mesela elimde şuan 4 palet var 4ü de istediğim her ama her türlü makyajı karşılıyor. Başka bir palet sırf çok şık çok sevimli diye almam :)
(Wet n Wild paletler geliyor, onlardan alacağım, hatta bir tanesinin özellikle ayrı yeri var bende, yani sözüm wet n wild'dan dışarı :D )

Gelelim ben bu ay temel makyajımda neleri sık kullanmış ve favori edinmişim.


İlk olarak ten makyajıyla başlayalım,




Bu ikiliyi karıştırarak kullanıyorum, çünkü Garnier'i aşırı seviyorum, fakat bana koyu. Maybelline'i çok seviyorum fakat kapatıcılığı az (yazısı için buraya tıklayın.). Bende Garnier'i bir yere döküp yarısı kadarda Maybelline ekliyorum, tam rengimi bulmuş oluyorum :) Çok kalıcı, çok pürüzsüz bir sonuç elde ediyorum.




Göz altlarıma sadece bunu kullanmam yetiyor, yapısı biraz likit ondandır heralde bana iyi geldi yani hiç küçük çizgilerime dolmadı. Göz torbalarım yok, morluklarımı iyileştirmedi ama çok iyi kapattı :) Her makyajımda yine sadece bunu kullandım :)




Neredeyse her bayanın favorisi Rimmel London Stay Matte yine benim de her gün için fix malzemem oldu. Performansından sonuna kadar memnunum.




Gelelim göz makyajına, yine her gün kullandıklarım bu iki palet oldu. Alttakini H&M'den almıştım. Pigment ve kalıcılığından çok memnunum. Swatches'ları için buraya tıklayabilirsiniz.
Nude Tude palet hakkında burda da bir yazım mevcut. Tabi ki hayranı olarak kullanıyorum :)




Ten makyajımda olmazsa olmazım, kontür. Sadece fondöten veya pudra kullanmak ile yüzümüze donuk bir ifade bürünüyor, bu yüzden bende kontür bölgelerime istisnasız sadece bunu kullanıyorum. Hakkında bir yazım var, okumak için tıklayın.




Bir gün göz makyajımı tamamladım ama aynaya bakıyorum olmadı bir şey eksik deyip duruyorum, yok diyorum tuhaf duruyorum. Nasıl dalgınsam eyelinerı çekmemişim. Her ama her makyajımda eyelinersız göz makyajını bitiremiyorum. Özellikle bu H&M'den aldığım eyelinera bayılıyorum. Yazısı yine burada
Ocak ayından beri abartılacak derece kullandım, yemin ediyorum hatta ben bile inanamıyorum, yedek başka bir eyelinerda aldım 1 ay önce, yani kaç ay oldu artık bitmeye yüz tutmuştur diye, üstünden 1 ay geçti hala neredeyse haftada 5 gün kullanıyorum, bitmedi bitmedi :) Bir kez daha H&M'e gittiğimde kalmadı gelecek dediler, sonra gidemedim bir daha :(




Yine göz makyajında en önemsediğim bir diğer unsur; rimel.
 Bu rimel, şimdiye dek kullandıklarımdan açık ara farkla önde. Aşırı kuruma noktasına gelene dek kullanıyorum, o yüzden bu 2. paketim. Yazısı için buraya tıklayın.




Tüm makyajım neredeyse, aşağı yukarı, üstte gördüğünüz ürünlerden oluşuyor. Ve akşamına onları temizleme görevini Garnier'e bırakıyorum. Göz makyajımdan, ten makyajına hepsini çıkarıyor, başkalarında çıkarmayabilir o ayrı, her cilt tipi ve makyaj yapma ölçüsü farklı, ama bende mükemmel bir sonuç bırakıyor. Gözlerimdeki makyajı hiç bir temizleme suyu çıkaramazken sadece bu çıkardı. Ve gördüğünüz benim 3. şişem. Yazısı için tıklayın.


İşte benim favorilerim bu kadar :) Umarım hoşunuza gitmiştir. Yorumlarınızı bekliyorum.
Hoşçakalın.


2 yorum:

  1. Benimde favorim olan birçok ürün var burada :) Yaz geldiği için genellikle hafif şeyler kullanılıyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne hoşş :)) yaz geldi demeye bin şahit ister bu havalar ama evet yaz geldi yahu utansın artık gökyüzü kara kara bulutlar hep :)

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...