29 Aralık 2013

Rossmann Büyük Yılbaşı İndirimi Alışverişi

Merhaba kızlar, sizlere sıcak evimden annemin kuzusu modundan İstanbul'dan bildiriyorum :)
İstanbul'a o kadar gelmişim zaten Gratis ve Watsons indirimleriyle bizleri üzmüş, e bende Rossmann'a gitmezmiyim, hemennnn :)
Dün Mecidiyeköy Rossmann'a yaklaşık bir 20 metre kala benim halimi görmeliydiniz !! Ablamın yanından ''ya çok yavaş yürüyosun ben gidiyorum'' diyerek Rossmann'a sekme ve koşma arası bir şekilde yol aldım :) Kız şok oldu, ama dert etmez o zaten alışık bu hallerime :)

Gelelim nelerrr almışım, arasından birisinin yazısı hali hazırda var, onuda farklı renkte yazılmış bir yazı olarak gördüğünüzde tıklayıp açabilirsiniz. Tıkladığınızda direkt yeni sekmede açılacaktır :)
Diğerlerinin hepsinin yazısını kullandıkça hazırlayacağım.

Hadi bakalım neler almışım. İndirimler nasıl ve fiyatlar neler ?




İlk olarak burada yazısı bulunan kapatıcımdan aldım. Rival de loop young, Rossmann'ın sanırsam kendi ürünlerinden.


Hakkında bütün övgülerim o yazıda mevcuttur :) Bu markada %50 indirim vardı ve tanesini 2.47 tl ye aldım.


Ardından sivilce için bir şeyler önermelerini istedim malum sivilce derdi can sıkıyor...


Bunu önerdiler, e bu marka tüm cilt ürünlerinde %50 indirim olunca denemekte fayda var dedim ve 7.45 tl ye aldım.


Ardından artık favorim olan saça parlaklık veren spreyden aldım, bu aldığım 2. şişe. Yakında yazısı gelir şöyle topluca bir saç bakım rutini halinde :)


Bu da 2.95 tl. Bir tek bunda indirim var mıydı, bakmamışım üzgünüm.


Saçlarımı doğal dalga yapınca bazen kötü havalarda falan tutmuyor ve bozuluyor. Bende çok sert ve yapış yapış yapmayan bir sprey arayışındayım. Bunu %50 indirimle 2.95 liraya bulunca aldım.




Vee saçlarımı çaktırmadan koyultma fikrindeyim :)) Yani alışa alışa usulca :) Hemde Loreal köpük boyalardan çok memnunum, genetik oluşan saçımdaki beyazları ve diplerimi nasıl kapadığına veya uyguladığım şekle dair yazı isterseniz lütfen yorum bırakın.
Bunu da tüm saç boyalarındaki %50 indirimle 9.72 liraya aldım.





Ardından günün assolisti, övgülere nam salan Loreal yüz bazı, hadi dedim seni bu indirimde alayım şekerim :)
Deneyip kesinlikle yazmalıyım değil mi ? :) 
Fiyatı Loreal markasına %40 indirimle 19.80 tl. Öğrendiğime göre en uygun olan fiyata almışım.





Son olarak Rossmann da sadece kozmetik yok tabiki temizlik tekstil ve bol çikolata ıvız zıvır bölümü dahi var yani :)
Oradan bunları aldık yılbaşı gecesi için zula :)) Pringles'lar 6 tl idi, marketlerde indirimli 7 buçuğa gördüm hep ben açıkçası. Çikolatalarda indirimli ama ablam çoktan geçmiş kasadan artık bakmadım bende fiyatına :) Çikolata bu yani fiyatı bana sorun değil önemli olan verdiği mutluluk :))


Evet, benim alışverişimde ''belki de'' şimdilik bu kadar :))
Belli olmaz yani canlar, ama size derim ki ilinizde Rossmann varsa ve indirimlerde kendinizi şımartmak istiyorsanız buraya uğramamanız mantıksızlığın önde gideni olur :) İndirimde 31 Aralığa kadar sürecekmiş :) Loreal bile %40 indirimli yahu, sözüm ona yüzlerce liralık alışveriş yaptığımız diğer o meşhur yerlerde %35.. Hıh !! 

Kendinize iyi bakın ve lütfen bana yorum bırakın, fikirlerinizi duydukça mutluluktan uçuyorum cidden ! :)


2 yorum:

  1. Instagramda da yazmıştım canım tekirdağda yol malesef, ama umarım yakın zamanda gelir. Güle güle kullan umrım hepsi memnun kaldığın ürünler olur ve ayrıca çikolata ve cips için dökülen paraların hiç biri verdiği mutlulukla kıyaslanamaz :D :*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiiimm :)) umarım en kisa zamanda buralara gelir alışverisin keyfine tadina varirsin bol bol :) cipsle kola keske cok saglikli olsa ama malesef lezzetinden kazaniyolar ah ah :))

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...