15 Temmuz 2013

Geçen yaptığım alışverişten detaylar

Gecen büyük bir alisveris fotografi paylasmistim. Aslinda cok sey yok ama tasimasi zordu ve bir seyin icinde cok sey vardı :)
Gelelim ilk fotografa
Victoria meleklerinin bir parfumunu aldik. Beyaz tenlilere cok uygun cicekli sekerli bir koku. Ama boyle icinize ceke ceke bitiremezsiniz o derece sevdim :)
Fiyati ise 180 falandi. Gercekten hatirlamiyorum. Ama denemenizi oneririm.
                                                                                                                                                                                           


Sonra gratisten bunları aldım :)
Benri kare pamuğu o kadar çok sevdimki :)

 Önce ojemrujumrimelim önermişti. Bende normal pamuk yüzümde çok dağılıp parça parça dahi kalınca bunu denemek istedim. Ve çok beğenince 2. paketinide öbürü daha bitmeden aldım :) Tek pamukta makyajım temizleniyor gerçekten.
Fiyatı: 3-4 tl
Yara bandınıda kendimi çok sakatladığım için aldım :) Şeffaf, yani sadece ortadaki yarayı kapatan pamuğu gözüküyor. Ben gayet memnunum. Şık :)
Fiyatı: 2-3 tl
Essence studio nails 24/7 nail base. Benim hayatımda keşfettiğim en iyi tırnak ürünü. Eskiden ojeden önce tırnak bazı kullanın derlerdi umursamazdım. Tırnaklarım sararınca üzüntü yaşadım ve bu bazı aldım. İlk denememde tırnaklarım kesinlikle beyazladı. Bu alışveriştede gittim ikincisini aldım işte :) Hiç bitmesin zaten mümkünse :))
Fiyatı: 5.5 tl
Yine gratisten fotoğrafta görülen o pembe süngeri aldım. Daha doğrusu fondöten süngeri.
Ben önceden elimle sürerdim. Hiç özenmezdim ama bunu denemek istedim. Süngeri alıp ıslatıyosunuz. Kocaman oluyo zaten bir daha kabına sığmıyo :) sonra nemli süngere fondöteni sıkıp yüzünüze pompa yapıyosunuz. Kesinlikle yaz günlerinde harika serinletiyor. İkincisi ürünü kullanım miktarınızı azaltıyor. Üçüncüsü her zaman tekrar yıkayıp temizleyip bırakırsanız iyi bir performans sağlıyor. Artık fondöten dostum kesinlikle budur yani :)
Fiyatı: 5.5 lira
                                                                                                                                                                                         


Bu şirinlikler watsons'tan. Tanesi 2.25 tl. Ama ben alırken bir alana bir bedavaydı. Yani ben baya ucuza aldım. Bunlar yazdığı üzere Rimmel markasının French Manicure için ürettiği ojeler. Denedim ve onaylıyorum. Pembede tam verim alamadım sanırım denemek için tek tırnağıma sürdüğümdendir. Ama rakı beyazında sonucu çok beğendim. Sizde denemelisiniz.
                                                                                                                                                                                            


Sonra şişli Rossmann'a attım kendimi :) Bu isana marka duş jellerini çok seviyorum. Çok bereketli, güzel kokulu ve indirimdeki hali sadece 2 tl. Bu sefer sadece bu üçünü indirime sokmuşlardı bende hepsini kaptım :) Madem bu kadar sevdim bu markayı dedim. Üstte gördüğünüz sıvı saç kreminide aldım. 
Saç uçlarım çok kuruydu. Ve biliyosunuz ki bu aralar argan ve shea yağlarına rağbet çok. Bende böyle ikisi bir arada bir saç ürünü görünce havada kaptım. Nemlendirmeside zor taranan saçları açmasıda harika.


İçeriğindeki yazı böyle. Memnuniyeti soracak olanlara ise diyorumki 10 üzerinden 10.
Fiyatı: Sadece 4 tl
                                                                                                                                                                                            


Profilo avm koton'da takılar o kadar çok ki. Sağınız solunuz önünüz arkanız her yer takı. Yetmemiş erkek bölümünün oralara bile takılar koymuşlar. Ve neredeyse hepsi indirimde. Bu güzelliğiyse 10 liraya kaptım gitti :)
                                                                                                                                                                                          

Son olarak tabiki bunu almış ve yazısınız yazmıştım :)

İşte bu kadar. Bu postuda bitirdik :)
Herkese öpücükler. Yorumlarınızı esirgemeyin. Tekrar görüşmek üzere.

2 yorum:

  1. Şu beauty blender çakması ürünü bende çok merak ediyorum biran önce alıp denemeliyim ama hüsrana uğramaktan korkuyorum :) Blogunu izlemeye aldım :) banada beklerim ; gizzgiz.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) bak işte onun yerini tutarmı emin değilim ama kesinlikle denemelisin fiyatına değer bir ürün :)

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...