25 Eylül 2013

The Balm - Nude Tude Palet - Öneriler ve Bol Fotoğraf


Sonundaaaa sonundaa sonundaa geldimm :)
Efendim, belki bileniniz vardır bu gidiş kafama göre değildi. Okul başladı il değiştirdim. Gittiğim yerde yapacak çok şey ve yeni satın alınması gereken bir internet sorunsalı vardı. Allah'ıma şükürler olsun her şeyi hallettim. Aradaki uzun boşluk için herkesten özürlerimi dilerim.

Gelelim hızlıca konumuza bence oyalanmaya gerek yok. Sevgili iyi takipçilerim benim bir doğum günü-yılbaşı wishlist'i yaptığımı çok iyi bilir.
Ama ne wish list ! :)

Benim gibi bir liste oluşturmak isteyenlere önce ufak bir kaç öneride bulunmak istiyorum.
1- Wish liste kesinlikle bu kadar heves etmeyin :))) Siz evrene mesaj yolluyorum derken, o mesaj evrenden toplu mesaj halinde gönderilebilir.
2- Alınamaz şeyler ya da şahsi başarı isteklerinizi dilediğinizi evrene falan yolladığınızı yazın. Zira bu wish list gerçekten sihirli çıktı benim için :) Mesela saçım uzasın istedim baya baya hızlı uzamaya başladı :)
3- Az sayıda hediye alacağını tahmin ettiğiniz yakınınız varsa mümkünse alınabilir uygun fiyatlı bir de kolay ulaşılabilir, sorunsuz değişimi yapılabilen isteklerinizden seçin. Yani örneğin güzel bir küpe istemeyin, çünkü sağlık açısından küpeleri asla değiştirmezler. Ve 2 arkadaşınızda gider aynı küpeyi alırsa, küpeyi değiştiremediğinizle ortada kalırsınız...
4- Wish Listin aslında çok yararlı olduğunu da unutmayın. Kim istemez ki çok sevdiği birine gözünü kırpmaksızın çok istediği şeyi almayı... Keşke herkesin böyle 'tamam bişey alacaksan git bunu al' deme şansı olsa değil mi?

Aklıma gelen şuan bunlar. Önemli olan kısma yani konu başlığımıza geçelim. Nam-ı değer wish list seçeneğime :)

Öncelikle bu hediye için Fatih abiye çook teşekkür ederim :) Ne kadar düşünceli olduğunu bir kez daha gösterdi :)
Ve bende sizlere bol fotoğraflı bir yazı hazırladım.


Bende biliyorum bu yazının yazılmadığı blog sayılı. Ama bu bana bir hediye olduğu için ve içinde bir çok yazı barındırdığı için özel ve yazılması gereken bir post :)


Gelelim renklere ve onlara yaşadığım aşka :) 
Bence bu palet anlatıldığı gibi 4-4 lük. Gündüzden geceye her saatin makyajı gayet başarılı yapılabilir. Bu yüzden hemen anlatmaya başlıyorum.


Toplam 12 renk var ve bazıları farklı görevlerde görüyor. Hepsi az tozutan ama tebeşir kadarda sert olmayan cinsten..

Soldan ilk 4 renk günlük, aydınlık, uyanık, zinde makyajlar için çok uygun hatta makyaja yeni başlayan üniversiteli güzel bayanlar için korkusuzca aşırıya kaçmadan denenecek renkler diyebiliriz. (Aşırıya kaçmadan diyorum çünkü kat kat geçmek, adi bir simli düğün makyajına da dönebilir) Üstelik içinde aydınlatıcınız bile hazır..
Ortadaki koyulaşmaya başlayan renkler, biraz daha renklerle oynamayı sevenler için bence risksiz seçenekler. Al beni sev diyorlar bakar mısınız :)))
Son 4lüye geçersek, kesinlikle harika gece makyajı renkleri... Gereksiz ürün-far bolluğunu sevmeyene son 4 renk her özel gece makyajı için yetecek türdendir.





Renkleri kolumda gösterdim. Stubborn tam aydınlatıcı tadında. Sassy metalik bir beyaz. Diğerleri tam fotoğraftaki gibi. Yorumlamak size kalmış.





Burada bırakın 'beni ya hergün bunu kullanmak istiyorum' dediğim renk, kesinlikle seductive. Altın ışıltılı kahve renginin delisiyim bu aralar. Hem bronz hem canlı. Sultry rengiyle kaşlarımı çok güzel şekilde doldurabiliyorum. Üstteki ikisini kaşlarıma doğru kemiğin tam üstüne gece makyajlarında uyguluyorum.





Bu renklerden sexy rengini bir düğünde sürdüm, üstüne ortalarından köşelere silly adlı rengi ve gözümün en uzak diplerine başka bir paletten lacivert rengini kullandım. Kesinlikle çok dişi oldu çok derin ve dumanlı harika gözler oldu :) 
Bu renkleri gece dışında ne yapabilirki demeyin. Ben bir eyeliner fırçasıyla alt göz kapağımın dibinden ortasına doğru kalem gibi çekiyorum koyu renkleri. O zaman tam anlamıyla tamamlanıyor göz makyajım kuru kuru kalmıyor.




Paketin arkasını buradan inceleyebilirsiniz.



Tabi ki içinde bir fırça var ondan da bahsedilmeli. Ben bu paketlerin içinden çıkan fırçalara acımasız davrananlardan değilim. Her zaman bir şans veririm. Veririm vermesine de keşke onlarda bu şansı iyi değerlendirseler.. Şunu demeliyim ki fırça ile makyaj denerseniz kesinlikle farların kalitesi düşer, pigmentasyonu defalarca sürsenizde az kalır, boşuna ürün yersiniz yani.. Ayrıca sağ uçta gördüğünüz eğimli fırça eyeliner fırçasını anımsatsada tepeden bakınca ince çizgi çekmek için fazla kalın olduğu anlaşılıyor...

Yani bunun yanında kullanışlı bir far fırçası almanız hatta fırça takıntınız varsa, karıştırma fırçasından tutunda her türlü fırçayı göz için almanızı tavsiye ederim. Çünkü bence çok zevkli bir palet.

Son olarak bunu deneyimleme şansını bana veren kişiye, beni doğuran anaya ve bu yazıyı sonuna kadar okuyan izleyicime teşekkür ederim :))

Yorumlarınızı esirgemeyinnn :)



4 yorum:

  1. Bend merak ediyorum bu paleti ama icinden en fazla 5 renk kullanacagimdan emin oldugum icin almiyorum . Gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim :) Eğer fara sende benim gibi çok merak salarsan bir gün kesin demelisin :)

      Sil
  2. bu paleti nasıl satın alabilirim acaba?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis mağazalarında rahatlıkla bulabilirsiniz.

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...