3 Ekim 2013

Watsons Magic Lip Balm

Selamlar. Sizlere bugün ki yazımda Watsons'ın merakla almak istediğim sihirli rujundan bahsedeceğim.
Almak bir türlü kısmet olmadı ben baktığımda yoktu, bir ara almaya keyfim yoktu derken sonunda arkadaşımın önerileriyle aldım.
Bakın bakalım fotoğrafta hem uygulamamı hem sonucumun nasıl olduğunu görün :) 
Sonra da yazının devamına gelin ve yorumlarımı okuyun. Hadi bekliyorum :)




Evet tekrar hoşgeldiniiizz :) 
Hemen anlatmalıyım ki bu lip balm harikaaaaaa :) Zaten gördüğünüz üzere benim dudaklarım yok renginde :) 
Bu son hali sürer sürmez oluşan rengi, bir süre sonra dudağınızla bütünleşiyor ve vücut sıcaklığınıza göre renk alıyor. Kiminde koyu pembe kiminde şeker pembe kiminde kırmızı tonlu bir hal alıyor. Bende bir gün açık pembe kalırken bir gün pespembe de olabiliyor. Havalardan dolayı bizde farklı etkilenince sanırım rujda değişiyor :)
Gelelim fiziksel özelliklerine, balmın rengi gördüğünüz gibi beyaz, kokusu ise muz. Tam anlamıyla muz kokuyor. En sevdiğim kısma geliyoruz. Bu ruj dudağınızdan kolay kolay çıkmıyor, bir süre rengini alıp bütünleşince bir peçeteyi alın ve silin. Aynen doğal kanlı canlı dudak rengi kalıyor. Ve ancak baya bir şey yiyip içerseniz tamamen çıkıyor. Zaten ondan sonrada tazelemek zor değil.
Benim için vazgeçilmezlerime adım attı bile.
Bitsin bitsin alacağım kesinlikle :)

2 yorum:

  1. bende hep fusyamsı bır hal alıyor :) aslında cok hos bır balmdan ote bır urun :) gule gule kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler :) Evet bende de bugün fusya koyu pembe oldu :) dun öyle değildi :) diğer balmlara gore daha ote yapis yapis bile değil. Sende gule gule kullannn :)

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...