6 Ekim 2013

Watsons Ballı Saç Kremi

Selamlar, bugün size Watsons markasının saç kremini tanıtacağım. Alalı yaklaşık 1 ay oldu ve bu da yeterli derece yorum yapabileceğimi düşündürdü :) Merak edenler buyurun yazıma.



Ben bu kremi üzerine yapılan övgüler sayesinde aldım, iyi ki almışım diye düşünüyorum.
Hayatımda saçlarımı hiç ama hiç bu kadar yumuşak hissetmemiştim, kuş gibi hafif ve pamuktan daha yumuşak, tam kaşmir efekti.
Alırken diğer çeşitleri arasında kaldım ama eminim balın her şeye faydası olduğu gibi saça da faydası vardır dedim ve bunu seçtim.



Kremin amaçları burada böyle belirtiliyor.
Aslında arkasında kendisinden cila olarak bahsediliyor. Ama buna sadece parlaklık verici bir cila değil, bakım maskesi de diyebiliriz. Aynı zamanda saçta 5-10 dakika bekletilmesini söylüyor. Bu duş sırasında biraz zor. Bu yüzden bende saçlarımı şampuanladıktan sonra dipleri hariç boylu boyunca krem gibi sürüyorum ve köpük, vücut kremi vb şeyler sırasında saçıma başka türlü hiç su değdirmiyorum. Bu esnada saçımdaki sular akıyor, aktıkça kremi yumuşatıyor. Bu da bolca nemi içine hapsetmesine yarıyor. Duruladıktan sonra o kadar yumuşak oluyor ki su bile üstünden kayıyor. 



İçide böyle jelatinli çıkıyor, yani dış koruyucusunu yırtsalar bile kimse açıp içini koklayamaz gayet hijyenik doğrusu.



Kapak böyle açılır kapanır şekilde ve öyle adi bir şeyde değil. Yani duş sırasında kayan ellerinizle çevir aç-kapa yaparken zorlanma durumları yok.



Kıvamı hiç akışkan değil, el vücut kremi kadar bile akışkan değil. Tam krem şanti kıvamında :)



İçeriğini merak edenler içinde bunu ekledim.

Umarım beğenmişsinizdir :)
Yorumlarınızı beklerim öpücükleeerr :)



2 yorum:

  1. Ben de avakadolusunu kullanıyorum çok memnunum ama benim kisini açarken jelatin yoktu ? :) Ve ben ballı olanını sarı bekliyordum ya beyaz hayallerimi kırdı :) Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aa bende başta acaba jelatini göstermek saçma olurmu ya demiştim, iyi ki göstermişim demek ki koymadıkları ya da hata yaptıklarıda oluyomuş :) Ve açıkçası bende sarı bekliyodum ama beyazda iyi hemde kokusu mükemmel baldan daha iyi :) sende güle güle kullan ;)

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...