21 Ekim 2013

Maybelline Colossal Volum Express Cat Eyes Mascara Yorumlarım

Selamlar !
Öncelikle çekilişime gösterdiğiniz ilgiden çok teşekkür ederim. Tahmin ettiğim gibi Ekim ayı bitmeden sayımız oldukça iyi gidiyor. Gelen yorumlardan bazıları daha da tatlı, renk seçimini kazanana bırakmam konusunda teşekkür tarzında şeyler okuyorum bu beni çoook mutlu ediyor ve bundan sonraki çekilişlerim adına çok iyi fikirler veriyor :)
Gelelim bugün ki yazımın konusuna. Bayram bitti pazartesi geldi çattı, bir blogger olarak düzenli yazı hayatına dönme zamanıdır. Bayram öncesi Gratis ve Watsons güzelliğine ve bakımına özen gösteren bayanları çok sevindirdi. Beniyse mutluluk hormonuna boğdu :) İşte şimdi o alışverişlerimden bir ürünle karşınızdayım. Yıldız ürünüm de denebilir :)))



Hemen söylemeliyim ki ben bu rimele gerçekten hayran oldum. Maybelline markasının bir çok rimelini öven var. Herkesin kirpik yapısı farklı bunları tek tek araştırmaya üşendim ve bu yüzden bende kendimi satış danışmanının ellerine bıraktım. O da şuan gözümde bu rimel var deyince hemen aldım. Ve bende
de sonuç harika oldu.



Ucu bu şekilde kıvrık. Bu yüzden alt kirpikte ve üst kirpikte uzman. Hacim verme konusunda çok faydası yok. Kirpikleri seyrek olanlar için verimli olmayabilir. Ayrıca benim kıl fırçalarla aram kötü plastik fırçaları seviyorum bu yüzden elim çok yatkın, ama yine de fırçasının şekli sayesinde sürümü kolay ve kıvırma gücü çok yüksek.



İşte size benim rimelsiz kirpiklerim ve makyajsız gözüm :)
Bu halinin dışında kirpik kıvırıcı bile kullanmadım sadece rimeli 2 kat sürdüm.



En iyi kirpikleri gösteren fotoğrafı flaşlı yakalayabildim. İnstagram içinde böyle bir kombin yapmıştım.
Bende ki sonucu böylece görebilirsiniz.. Fazlaca kıvrık ve tek tek ayrılmış :)

Gelelim performansa;
Gün içinde hiç sönmedi ağırlaşmadı.
Dökülme yok.
Temizlemesi kolay, eğer isterseniz waterproof olanı da var. Ama onun temizlenme performansı hakkında bir şey söyleyemeyeceğim.
2. ya da 3. katta yapışma gibi durumları yok, her katta kirpikleri ayırıyor.
Rengi oldukça koyu siyah.

Son olarak şöyle yüzüme uzaktan bakarak rimele oy verin :)


Fiyatı konusunda ise gerçekten kesin bir şey söylemeyeceğim. 14-16 tl arası indirimsiz hali sanırım. Ama bilirsiniz ki ben %50 indirimden aldım. Yani şaka gibi bir fiyata... :)

Umarım beğenmişsinizdir başka bir yazıda görülmek üzere. Sevgiyle kalın.

7 yorum:

  1. Aaa cok guzeel gozukuyor. Bende istiyorum bu rimelden :) guzel gunlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim kaçırmamalisin bu rimeli :)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. ben de yeni aldım
    çekilişime beklerim :)
    http://cemrelifestyle.blogspot.com/2013/10/ilk-cekilisim.html

    YanıtlaSil
  5. ablacim sana bir sorum olacak tı. yani yardımına ihtiyacım var hemde çok! ablacim benim kirpiklerim ne uzun nede kısa orta uzunlukta biraz da gürler kivriklar birazcık abla bana kirpikleri uzatan takma kirpik etkisi veren maskara önerebilir misin??
    InşaAllah sorumu yanıtlar sın seni çok seviyorum 💋😘😍
    Teşekkür Ederim ❤❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hanife benim 3.paketini yedeklediğim bi maskaram var. Ve kirpiklerimde aynı senin yazdığın gibi. O maskara ise essence'in sanırım adı I love extreme crazy volume. Sanırım diyorum çünkü şuan dışarıdayım ondan, paketteki adını bilmiyorum tam :) ama maskaranın ambalajı tamamen pembe ordan tanıyabilirsin. Fiyatıda çok ucuz 10 lira gibi bişey. Onu kullanırken sadece püf noktası var 😊 bi kat sürdükten sonra o tamamen kurusun sonra 2.katı geç o da kurusun sonra 3.kat. İstersen 5 kat yap ama aralarda maskara hep kurusun 😊 o zaman süper oluyo kirpikler bana da baya soran oluyo hatta ne kullandın diye 😊😊

      Sil
    2. Çok teşekkür ederiiimm😘 ama nedense o maskarayi kimse sevmiyor kirpikleri yapıştırıyor diye bende bir türlü bulamıyorum hiç bir yerde burdaki gratis de yok o maskara dan ama ilk bulduğum yerde alicam çok saaooool😍😘😍😘

      Sil

Bütün olumlu veya olumsuz yorumlarınız için teşekkür ederim. Her birini dikkate alacağıma emin olabilirsiniz. Özel sorularınız için behiye.aylin@gmail.com adresine mail atabilirsiniz. Öpücükler :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...